Kennismaking Kandidaten

Zaterdag 29 januari 2022.

Een prachtige eerste bijeenkomst van de kandidaten van NIEUW SOCIAAL in het Flexlokaal in Sneek.Kandidaten Nieuw Sociaal

Veertien van de negentien kandidaten, allemaal met verschillende achtergronden en eigen verhalen waarom zij op de kandidatenlijst willen staan. Een goede verdeling van vrouwen en mannen, wonende in alle gebieden in de gemeente SWF. Niet of weinig betrokken bij de politiek. Kandidaten die door ervaringen met de gemeente het gevoel en de overtuiging hebben dat het anders moet en anders kan. Het argument van de kandidaten om lid en actief te zijn voor NIEUW SOCIAAL is vooral, je kunt wel kritiek hebben op de gemeente, maar dan moet je er niet alleen over spreken, maar ook daadwerkelijk iets gaan doen! Jij staat centraal bij NIEUW SOCIAAL, dat is wat deze kandidaten aanspreekt en waar zij zich voorin willen zetten. Een prachtig team die de uitdaging aangaan voor alle inwoners van SWF.

Na de kennismaking en een lunch zijn de kandidaten gezamenlijk Sneek ingetrokken voor een fotosessie op locatie. Binnenkort publiceren we niet alleen de lijst met kandidaten, maar daarbij ook foto’s, video’s en de persoonlijke motivatie van de kandidaten om te kiezen voor Nieuw Sociaal!

1 antwoord
  1. Mink
    Mink zegt:

    Wie van uw kandidaten staat het dichts bij de man op de werkvloer?. En dan bedoel ik niet de werkgever of besturend ambtenaar. Als ik centraal sta wil er dan iemand opstaan die dat laat zien. Een man of vrouw uit het volk. Midden of lagere regionen.Is die bij u te vinden?

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *